26 Aprilie 2024, 02:42:34
Navigare
Latest Jokes
Total Jokes -=[694]=-
Mohamed la Berlin
Plimbări la aer
Corida cu bucluc
Supărarea, bate-o Doamne!
Ghid de spovedanie
Diferenta la STOP
Topul celor mai bune bancuri despre Caracal
Expresii romanesti pe întelesul străinilor
JURNALUL UNUI ROMÂN NORMAL
Parcare ieftină
Discuţi pe forum
Cele mai noi discuţii
Horoscopul vesel - hor...
Horoscopul saptamanii:...
Horoscopul vesel - hor...
Filme online gratis
Alabama DMV driving test
Cele mai active discuţii
Încă nu există discuţii în forum.
Cele mai noi articole
LEGILE LUI MURPHY - ...
Cum sa selectezi tot...
Like or dislike this...
Știrea lungă, sărăci...
Despre Banane
Poză aleatoare
webshop anyhoo
 
Share on Tumblr
Vezi discuţia
Portal anyhoo » General » Utile
 Printează discuţia
Femeia - instrucțiuni de folosire
anyhoo
Femeia - instrucțiuni de folosire

  1. Femeia pe care tocmai vrei s-o întrebuințezi a fost făcută din iubire, și de aceea nu poate funcționa fără acest combustibil. Ai grijă să-i faci mereu plinul.
  2. Dacă o iei în brațe, nu uita să repeți constant gestul. Reacționează la fel de minunat la sărutări și mângâieri, ba chiar la cuvinte calde și simple.
  3. Când e tristă, încearcă să o faci să zâmbească. Dacă nu știi cum, fă dragoste cu ea, va avea apoi cel mai frumos zâmbet.
  4. Nu lovi niciodată o femeie, căci vei înceta să mai fii bărbat și vei deveni o jigodie, chiar și pentru copiii tăi. Ei nu vor uita niciodată că ai bătut-o pe mama lor...
  5. Femeile, chiar și cele mai sofisticate, au bucurii dintre cele mai simple - o floare, chiar și una sălbatică, le dă atâția fiori cât un bărbat nu poate înțelege... Să nu uiți de ziua ei, de 1 Martie și de 8 Martie, de ziua căsniciei, dar, neapărat, măcar o dată, într-o zi oarecare, din banalul motiv că ți-e dragă... joia asta nu uita să-i duci o floare, poate chiar pe cea care-i place ei, nu pe cea care s-a găsit la colț...
  6. Iubește-o dimineața și vei fi și tu fericit. Abia pe la ora prânzului îți vei da seama de ce-ți merg toate atât de bine și de ce abia aștepți să ajungi din nou acasă, chiar și după ani buni împreună.
  7. Nu intra peste ea în baie și nici n-o pândi când se aranjează! Cele mai multe femei preferă să le vezi doar în varianta finală. Respectă-le misterul și... jumătatea de oră de stat în baie folosește-o pentru micile tale plăceri "vinovate", oricare ar fi ele.
  8. Nu uita niciodată că femeia are nevoie să-i spui cât e de frumoasă, cât îți e de dragă și cât de tare-ți lipsește. Când vei uita aceste mici detalii, viața ta va fi tot mai seacă și mai lipsită de noroc, căci nici unui bărbat nu-i merge bine fără un suflet-pereche lângă el.
  9. Nu te îngrijora că piesele din care e făcută femeia se mai deteriorează și își mai schimbă aspectul. Doar unele pot fi înlocuite, însă e preferabil să observi că și piesele tale suportă exact aceleași transformări....
  10. Respectă-i familia, prietenele bune și pe colegii de serviciu. Armonia se instalează mai ales atunci când ești primul care o practică... Cu cât ești mai sociabil și mai plăcut de lumea din jurul ei, cu atât vei fi mai iubit și mai respectat...
  11. N-o transforma în sclava ta, chiar dacă ea îți face cu dragoste și mâncare, și masaj la picioarele obosite, și... lista de cumpărături. Ajută măcar în micile treburi administrative și îi vei putea cere orice în schimb...
  12. N-o umili și n-o jigni niciodată, mai ales în public sau de față cu copii - nu vei face decât să fii din ce în ce mai puțin bărbat... din ce în ce mai puțin inteligent...
  13. Scoate-o în oraș, la masă, măcar din când în când. Se va topi uitându-se în ochii tăi, chiar și atunci când tu vei trage cu coada ochiului la alta...
  14. Nu râde de pasiunile ei ciudate. Așa par și ale tale, doar că tu ai mereu no¬ro¬cul să fii înțeles și apreciat pentru ele.
  15. Nu-i spune că s-a îngrășat, mai bine propune-i să alergați împreună.
  16. Dacă ai prietene femei, asigură-te că-ți respectă soția sau iubita și că nu reprezintă vreo panică pentru ea. Altfel, vei rămâne doar cu prietenele și nu e sigur că asta și-ai dorit.
  17. Nu o mai compara cu mama ta sau cu alte femei din viața ta - precis e mai bună ca ele în multe alte privințe, de vreme ce ai ales-o pentru viața în doi.
  18. Nu-i strica bucuriile mărunte - exact din ele se încarcă și, fără să știi, din energia ei te încarci și tu.
  19. Ascult-o când vrea să te întrebe, când încearcă să te cunoască și să te înțeleagă - atunci te iubește cel mai mult, deși pentru tine pare invers în acel moment.
  20. N-o înlocui cu alta pentru o oră de plăcere. Înlocuiește în tine partea ticăloasă cu una virtuoasă și te vei simți un bărbat minunat. Când vrei să pleci de tot, pleacă hotărât, nu te tot în¬toarce, căci rănești grav un suflet care a fost lipit de-al tău.
  21. Nu încerca să aplici aceste reguli pe oricare femeie, căci cu fiecare dintre ele și tu vei fi alt bărbat.....
  22. Femeia funcționează perfect când o iubești perfect. Când nu-ți mai place cum funcționează, sigur i-ai făcut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vieții ei...

Editat de anyhoo la 01.04.2013, 16:51
 
http://feraru.eu/777
Salt la forumul:
Cele mai noi discuţii active în forum
  Discuţie Vizualizări Răspunsuri Ultima postare
Filme online gratis
Rcomandari filme online
20252 1 AkshayKumar
14.11.2016, 10:29
Alabama DMV driving test
Utile
23959 0 anyhoo
18.08.2016, 08:49
15 lucruri la care SUA stau...
Noutati de ultima ora despre domenii diverse
4897 0 anyhoo
05.03.2016, 13:07
Conectare
Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Căutare
Caută în tot site-ul:
Bun venit anyhoo!
Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi: 1
Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 204
Cel mai nou membru: kakakaoo
Shoutbox
You must login to post a message.

09.02.2012, 14:56
La școală în anul 2030, ora de gramatică: - Și, copii, amintiți-vă legea de bază a punctuației: după semnul kiss nu se pune virgulă!

15.01.2012, 05:01
"God grant us the serenity to accept the things we cannot change, courage to change the things we can, and wisdom to know the difference."

12.07.2010, 14:38

05.07.2010, 21:11
blog anyhoo

Sorry: We are unable to display this feed at this time

RSS Feeds