24 Aprilie 2024, 11:26:01
Navigare
Latest Jokes
Total Jokes -=[694]=-
Mohamed la Berlin
Plimbări la aer
Corida cu bucluc
Supărarea, bate-o Doamne!
Ghid de spovedanie
Diferenta la STOP
Topul celor mai bune bancuri despre Caracal
Expresii romanesti pe întelesul străinilor
JURNALUL UNUI ROMÂN NORMAL
Parcare ieftină
Discuţi pe forum
Cele mai noi discuţii
Horoscopul vesel - hor...
Horoscopul saptamanii:...
Horoscopul vesel - hor...
Filme online gratis
Alabama DMV driving test
Cele mai active discuţii
Încă nu există discuţii în forum.
Cele mai noi articole
LEGILE LUI MURPHY - ...
Cum sa selectezi tot...
Like or dislike this...
Știrea lungă, sărăci...
Despre Banane
Poză aleatoare
webshop anyhoo
 
Share on Tumblr
Vezi discuţia
 Printează discuţia
Horoscopul saptamanii: 1 - 7 august
anyhoo
Berbec
Traiti un moment atat de misterios si incitant luni dupa-amiaza, incat va treziti vorbind intr-o limba necunoscuta, cu o dorinta acuta de a descifra simboluri si de a intelege tainele lumii. Miercuri renuntati la pastile si decideti sa faceti o cura de ceaiuri.

Taur
Va paste o vacanta de sute de euro departe de casa, in regim all-inclusive, impreuna cu cativa prieteni cu care reusiti sa va simtiti ca la pensie. Desi nu faceti sex toata vacanta, va multumiti sa va uitati la tinerii/tinerele de pe plaja si sa va faceti planuri pentru o escapada in weekend.

Gemeni
O saptamana buna pentru gemeni care vor avea sansa nesperata sa manance oua de strut, sa asculte un concert de jazz la malul marii si sa se joace cu un bursuc de gradina, extrem de prietenos. Vineri va pierdeti virginitatea intr-o padure in timp ce culegeati fragi si mure.

Rac
Viata fabuloasa pe care o duceti este invidiata de toti cei din jur care isi doresc sa traiasca macar cateva momente in pielea dumneavoastra. Vineri castigati o suma de bani din senin si primiti o invitatie sa vizitati un castel scotian chiar de la proprietarul lui. Felicitari.

Leu
O saptamana creativa pentru lei care incep sa isi scrie memoriile si sa caute diverse edituri pentru publicarea lor. Vineri si joi treceti prin niste lacune de inspiratie, dar va reveniti jucandu-va cateva zile pe telefon. In weekend traiti o intamplare cu un cuptor cu microunde si un pui de porcusor de Guineea.

Fecioara
Va mentineti o atitudine rezervata fata de sexul cu necunoscuti saptamana aceasta si preferati sa dati telefoane doar la persoanele pe care le stiti de mai mult timp. Vineri uitati usa deschisa la casa si ramaneti fara seiful cu cei 200.000 de euro, dar si fara plasma cumparata anul trecut la oferta.

Balanta
Sunteti vandut(a) pentru casatorie la o familie din alta localitate, situatie care nu prea va convine, dat fiind ca nu stiti cu cine o sa va casatoriti. Din fericire, niste vecini va ajuta trimitandu-va niste poze cu persoana cu care o sa va petreceti tot restul vietii si va mai linistiti.

Scorpion
Viata sexuala a scorpionilor intra in declin saptamana aceasta cand constata ca nu mai simt niciun fel de atractie fata de persoana iubita. Desi va cumparati tot felul de jucarii sexuale, nimic nu va mai fi la fel si va trebui sa cautati placerea in alta parte. Astrele va ureaza mult noroc.

Sagetator
Nu stati excelent cu banii saptamana asta, dar stati bine pe plan sentimental, iar iubirea pe care o traiti este in sfarsit impartasita. Desi persoana de care v-ati indragostit nu are niciun ban si va trebui sa o intretineti, va mentineti un moral ridicat si chiar mergeti la mare in weekend.

Capricorn
Sunt sanse mari pentru capricorni sa fie acceptati la doctorat si sa li se schimbe viata, de aceea nu ezitati si mizati pe orice ocazie care vi se ofera. Vineri primiti un premiu de excelenta, iar sambata va ambitionati si cititi in continuu 24 de ore. Felicitari.

Varsator
Daca intelectul capricornilor cunoaste noi largiri de orizonturi nu acelasi lucru se intampla si cu varsatorii care ajung sa foloseasca un vocabular extrem de limitat. Miercuri incepeti sa faceti greseli gramaticale in public, iar joi constatati ca aceeasi situatie se reflecta si in scris, situatie care va arunca intr-o profunda nemultumire.

Pesti
Visul pestilor de a se plimba cu barca printre orezarii se va implini in weekend si va intra in top cele mai frumoase momente traite vreodata de pesti. Miercuri vomitati de la niste lasagna preparata prost si reusiti sa va uitati la 8 comedii romantice singur(a).
 
http://feraru.eu/777
Salt la forumul:
Cele mai noi discuţii active în forum
  Discuţie Vizualizări Răspunsuri Ultima postare
Filme online gratis
Rcomandari filme online
20243 1 AkshayKumar
14.11.2016, 10:29
Alabama DMV driving test
Utile
23949 0 anyhoo
18.08.2016, 08:49
15 lucruri la care SUA stau...
Noutati de ultima ora despre domenii diverse
4893 0 anyhoo
05.03.2016, 13:07
Conectare
Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Căutare
Caută în tot site-ul:
Bun venit anyhoo!
Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi: 1
Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 204
Cel mai nou membru: kakakaoo
Shoutbox
You must login to post a message.

09.02.2012, 14:56
La școală în anul 2030, ora de gramatică: - Și, copii, amintiți-vă legea de bază a punctuației: după semnul kiss nu se pune virgulă!

15.01.2012, 05:01
"God grant us the serenity to accept the things we cannot change, courage to change the things we can, and wisdom to know the difference."

12.07.2010, 14:38

05.07.2010, 21:11
blog anyhoo

Sorry: We are unable to display this feed at this time

RSS Feeds