26 Aprilie 2024, 12:04:34
Navigare
Latest Jokes
Total Jokes -=[694]=-
Mohamed la Berlin
Plimbări la aer
Corida cu bucluc
Supărarea, bate-o Doamne!
Ghid de spovedanie
Diferenta la STOP
Topul celor mai bune bancuri despre Caracal
Expresii romanesti pe întelesul străinilor
JURNALUL UNUI ROMÂN NORMAL
Parcare ieftină
Discuţi pe forum
Cele mai noi discuţii
Horoscopul vesel - hor...
Horoscopul saptamanii:...
Horoscopul vesel - hor...
Filme online gratis
Alabama DMV driving test
Cele mai active discuţii
Încă nu există discuţii în forum.
Cele mai noi articole
LEGILE LUI MURPHY - ...
Cum sa selectezi tot...
Like or dislike this...
Știrea lungă, sărăci...
Despre Banane
Poză aleatoare
webshop anyhoo
 
Share on Tumblr
Vezi discuţia
 Printează discuţia
Horoscopul vesel - horoscop saptamanal (18 - 24 iulie)
anyhoo
a5.mzstatic.com/us/r1000/018/Purple/25/5a/c8/mzi.xnyeamui.175x175-75.jpgHoroscopul vesel - horoscop saptamanal (18 - 24 iulie)



BERBEC
Veniturile berbecilor cresc cu peste 40 de procente, depasind toate estimarile. Astrele va sfatuiesc sa investiti profitul in cumpararea de actiuni si sa evitati vacantele mai mari de doua zile pana la sfarsitul anului. De asemenea, nu ezitati sa munciti si in weekend pentru o imbogatire sigura.

TAUR
Este o perioada prolifica pentru a concepe un copil. Potrivit astrogramelor, copiii conceputi de taur in aceasta saptamana vor ajunge chirurgi plastici, manageri, scriitori renumiti sau profesori universitari. Taurii care vor concepe copii in afara acestei perioade vor avea copii mecanici sau muncitori necalificati.

GEMENI
Va indragostiti din nou in Vama Veche si, desi nu ati scapat de vechea boala venerica, veti face sex pe malul marii, ingnorand din cauza alcoolului starea dumneavoastra de sanatate. In weekend decideti sa va cuplati cu o persoana cu cort pentru a sta mai multe zile pe plaja.

RAC
Desi ii stresati pe cei din jur, emanati buna-dispozitie si chiar fericire, ignorand faptul ca nu mergeti in vacanta nici luna aceasta. N-ar fi rau sa va pregatiti pentru un eveniment de amploare in weekend care va va aduce o suma uriasa de bani, astrele va sfatuiesc sa aveti o tinuta cat mai lejera si o sacosa cat mai mare.

LEU
Disputele cu persoana iubita in jurul banilor nu lipsesc nici saptamana aceasta. Din fericire, veti gasit in cutia postala o suma de bani, suficient de mare pentru a va acoperi creditele la plasma si la apartament. Sambata decideti sa luati in considerare donarea de organe.

FECIOARA
Bunastarea materiala, sexul realizat in fiecare zi de cateva ori si starea de sanatate excelenta isi pun amprenta pe fizicul fecioarelor care arata din ce in ce mai implinite si mai atragatoare. Desi starniti invidia celor din jur nu va puteti abtine sa nu va cumparati o noua casa pe malul marii si o vacanta in Bali. Felicitari.

BALANTA
Veti fi protagonistul/protagonista intr-un menage-a-trois destul de reusit cu niste vecini/vecine in scara blocului. Experienta va face atat de mare placere incat decideti sa incercati si sexul cu sosete in picioare sau sarutul frantuzesc. In weekend cooptati cativa prieteni pentru o noua orgie sexuala.

SCORPION
Intentionati sa renuntati la consumul de mezeluri si sa consumati mai multe legume. Dependenta de parizer devine mai acuta in timpul noptilor, de aceea decideti sa apelati la un medic psiholog. In weekend va pierdeti cu firea si consumati 20 de hotdogi de la Ikea.

SAGETATOR
O saptamana mai putin reusita pentru sagetatori care au diverse dureri in zona gatului de la inghetatele consumate la miezul noptii din lipsa de sex. Astrele va sfatuiesc sa apelati la un site de dating pentru a gasi o persoana generoasa care sa va ofere satisfactie sexuala fara bani.

CAPRICORN
O saptamana mai putin placuta pentru capricorni care vor fi rapiti de niste foste iubiri si dusi intr-un sac, in portbagaj, intr-o destinatie exotica. Spre sfarsitul saptamanii, dupa multe ore de mers, va treziti pe o plaja, printre palmieri, inconjurat(a) de persoane de culoare.

VARSATOR
Primiti o oferta de nerefuzat de la sefii dumneavoastra de a lucra de acasa pentru o perioada nelimitata. De asemenea, veti fi anuntat(a) ca veti primi mai putini bani lunar din cauza unor probleme ale firmei. Sefii dumneavoastra va sfatuiesc sa va mai cautati un al doilea job, pentru a va descurca cu banii.

PESTI
Este o saptamana in care va intra multi bani in casa si faceti multe drumuri in afara localitatii. Sambata iesiti la un gratar cu prietenii, petrecere care se lasa cu o orgie sexuala de proportii impreuna cu niste cupluri prietene, adepte ale curentului swing.
Editat de anyhoo la 27.07.2011, 12:36
 
http://feraru.eu/777
Salt la forumul:
Cele mai noi discuţii active în forum
  Discuţie Vizualizări Răspunsuri Ultima postare
Filme online gratis
Rcomandari filme online
20257 1 AkshayKumar
14.11.2016, 10:29
Alabama DMV driving test
Utile
23965 0 anyhoo
18.08.2016, 08:49
15 lucruri la care SUA stau...
Noutati de ultima ora despre domenii diverse
4899 0 anyhoo
05.03.2016, 13:07
Conectare
Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Căutare
Caută în tot site-ul:
Bun venit anyhoo!
Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi: 1
Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 204
Cel mai nou membru: kakakaoo
Shoutbox
You must login to post a message.

09.02.2012, 14:56
La școală în anul 2030, ora de gramatică: - Și, copii, amintiți-vă legea de bază a punctuației: după semnul kiss nu se pune virgulă!

15.01.2012, 05:01
"God grant us the serenity to accept the things we cannot change, courage to change the things we can, and wisdom to know the difference."

12.07.2010, 14:38

05.07.2010, 21:11
blog anyhoo

Sorry: We are unable to display this feed at this time

RSS Feeds