27 Aprilie 2024, 16:23:00
Navigare
Latest Jokes
Total Jokes -=[694]=-
Mohamed la Berlin
Plimbări la aer
Corida cu bucluc
Supărarea, bate-o Doamne!
Ghid de spovedanie
Diferenta la STOP
Topul celor mai bune bancuri despre Caracal
Expresii romanesti pe întelesul străinilor
JURNALUL UNUI ROMÂN NORMAL
Parcare ieftină
Discuţi pe forum
Cele mai noi discuţii
Horoscopul vesel - hor...
Horoscopul saptamanii:...
Horoscopul vesel - hor...
Filme online gratis
Alabama DMV driving test
Cele mai active discuţii
Încă nu există discuţii în forum.
Cele mai noi articole
LEGILE LUI MURPHY - ...
Cum sa selectezi tot...
Like or dislike this...
Știrea lungă, sărăci...
Despre Banane
Poză aleatoare
webshop anyhoo
 
Share on Tumblr
Vezi discuţia
 Printează discuţia
Horoscopul vesel - horoscop saptamanal (25 - 31 iulie)
anyhoo
feraru.eu/imagini/poze/Hai%20Hui.jpg
Horoscopul vesel - horoscop saptamanal (25 - 31 iulie)


BERBEC
Egoismul dumneavoastra intrece orice limita toata saptamana, de aceea sunt sanse foarte mari sa ramaneti fara niciun prieten si sa fiti nevoit(a) sa mergeti ca de obicei singur(a) in excursii. Miercuri vindeti la suprapret unor prieteni niste haine mai vechi pe care nu le mai purtati.

TAUR
O saptamana prolifica din punct de vedere sexual pentru tauri, care desi nu se pot mandri cu bunurile pe care le detin, se pot bucura de o abundenta de parteneri de sex, care mai de care mai tineri. Vineri si sambata veti fi numit(a) maestru Reiki si veti pleca intr-o calatorie spirituala in Bulgaria.

GEMENI
Va bate gandul sa renuntati la mersul in vacanta si sa va tineti banii pentru a va cumpara carti. Datorita influentelor neptuniene gradul dumneavoastra de inteligenta va creste cu doua procente marti dimineata cand veti reusi sa rezolvati o revista de rebusuri si integrame in doar 4 ore. Felicitari.

RAC
Aveti mari sanse sa treceti un examen de admitere la Harvard, de aceea astrele va sfatuiesc sa va depuneti dosarul la prestigioasa institutie cel tarziu pana la sfarsitul saptamanii. Joi veti avea ocazia sa mangaiati un pinguin si sa inotati cu o foca albastra.

LEU
Dorinta dumneavoastra de a fi clonata va deveni realitate joi dimineata, cand veti primi niste oferte de la un laborator din Germania, extrem de avantajoase pentru ambele parti. Vineri reusiti sa va faceti toate analizele si sa le trimiteti in Germania.

FECIOARA
Va pierdeti lantisorul de aur printre algele de la Mamaia, moment care va strica vacanta cu totul si nu va mai arde de nimic. Desi salvamarii va ajuta sa-l cautati, va veti intoarce acasa cu inima zdrobita si fara chef de a mai vorbi cu cineva.

BALANTA
Veti fi muscat(a) de fund de un sarpe constrictor, iesit dintr-o toaleta de la o terasa pe care obisnuiti sa o frecventati. Desi nu ramaneti cu urme grave, decideti ca e mai bine sa va petreceti serile acasa si nu la terase. In weekend va treziti intr-un patrar amoros din care veti iesi cu inima franta.

SCORPION
Reusiti sa intrati cu cateva mii de euro in economiile de anul trecut, situatie care nu va convine, mai ales ca banii merg catre persoana iubita, extrem de cheltuitoare. Sambata cutreierati mallurile si va ganditi serios sa va cuplati cu cineva de varsta dumneavoastra si nu cu persoane mai mici de 15 ani.

SAGETATOR
Incepeti sa va obisnuiti cu lipsa unei vieti sexuale multumitoare si va dedicati din ce in ce mai mult muncii de la birou, care devine o supapa pentru insatisfactiile personale. Din fericire, vineri, conjunctia lui Venus cu Neptun va trimite in cale o persoana care sa va ofere consiliere psihologica de calitate.

CAPRICORN
Suferiti un accident infiorator cu o lubenita, in timpul unei iesiri banale la iarba verde impreuna cu prietenii. Din fericire organele vitale nu va vor fi afectate de explozia lubenitei. Duminica seara veti merge la medicul de familie sa va extraga samburii din piele.

VARSATOR
Nu mergeti cu avionul maine, din cauza unor miscari atmosferice suspecte vor fi turbulente foarte mari. Planetele Venus si satelitii lui Titan favorizeaza prabusirile si exploziile. Astrele va sugereaza sa amanati fara sa stati pe ganduri orice zbor programat pentru saptamana aceasta.

PESTI
Zile mahmure pentru varsatori pentru care vacanta de vara se prelungeste cu cel putin o saptamana. Desi primiti telefoane de la sefi sa va intoarceti acasa, nu va sinchisiti, dimpotriva, intr-un acces de veselie cu prietenii pe plaja, chiar va depuneti demisia prin telefon.
Editat de anyhoo la 06.10.2022, 22:58
'aidi, bre!
 
http://feraru.eu/777
Salt la forumul:
Cele mai noi discuţii active în forum
  Discuţie Vizualizări Răspunsuri Ultima postare
Filme online gratis
Rcomandari filme online
20271 1 AkshayKumar
14.11.2016, 10:29
Alabama DMV driving test
Utile
23978 0 anyhoo
18.08.2016, 08:49
15 lucruri la care SUA stau...
Noutati de ultima ora despre domenii diverse
4906 0 anyhoo
05.03.2016, 13:07
Conectare
Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Căutare
Caută în tot site-ul:
Bun venit anyhoo!
Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi: 1
Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 204
Cel mai nou membru: kakakaoo
Shoutbox
You must login to post a message.

09.02.2012, 14:56
La școală în anul 2030, ora de gramatică: - Și, copii, amintiți-vă legea de bază a punctuației: după semnul kiss nu se pune virgulă!

15.01.2012, 05:01
"God grant us the serenity to accept the things we cannot change, courage to change the things we can, and wisdom to know the difference."

12.07.2010, 14:38

05.07.2010, 21:11
blog anyhoo

Sorry: We are unable to display this feed at this time

RSS Feeds