25 Aprilie 2024, 06:05:38
Navigare
Latest Jokes
Total Jokes -=[694]=-
Mohamed la Berlin
Plimbări la aer
Corida cu bucluc
Supărarea, bate-o Doamne!
Ghid de spovedanie
Diferenta la STOP
Topul celor mai bune bancuri despre Caracal
Expresii romanesti pe întelesul străinilor
JURNALUL UNUI ROMÂN NORMAL
Parcare ieftină
Discuţi pe forum
Cele mai noi discuţii
Horoscopul vesel - hor...
Horoscopul saptamanii:...
Horoscopul vesel - hor...
Filme online gratis
Alabama DMV driving test
Cele mai active discuţii
Încă nu există discuţii în forum.
Cele mai noi articole
LEGILE LUI MURPHY - ...
Cum sa selectezi tot...
Like or dislike this...
Știrea lungă, sărăci...
Despre Banane
Poză aleatoare
webshop anyhoo
 
Share on Tumblr
Vezi discuţia
Portal anyhoo » Sanatate, Familie » Sanatate
 Printează discuţia
Obiceiuri si preferinte sexuale din intreaga lume
anyhoo
Femeile și obiceiurile sexuale în lume

Află prin ce se deosebesc italiencele de franțuzoaice sau spanioloaicele de brazilience, atunci când vine vorba de sex și care sunt femeile care fac cel mai des sex din lume

Care sunt experiențele, obiceiurile și tabu-urile sexuale ale femeilor din alte țări? Chiar dacă toate suntem femei, ne influențează mult și țara în care trăim și în care am fost educate din punct de vedere sexual. De aceea avem obiceiuri sexuale distincte. În unele aspecte semănăm, dar în altele suntem foarte diferite.

Revista Cosmopolitan, ediția spaniolă, a alcătuit o listă cu obiceiurile sexuale și experiențele femeilor din Coreea, Italia, Brazilia, etc. Unele te vor surprinde.

1. Australiencele nu țin cont că unii ar putea considera asta lipsit de feminitate. Nu le deranjează să facă ele primul pas atunci când le place un bărbat și ar vrea să ajungă cu el în pat.

2. Femeile din Coreea pun foarte mare importanță pe preludiu, pentru a face ca experiența lor sexuală să fie mai intensă. Înainte de penetrarea propriu-zisă, coreencele obișnuiesc să își lege partenerul la ochi. După aceea, îl mângâie pe tot corpul, foarte încet, din cap până în picioare, cu o eșarfă de mătase, zăbovind foarte mult și delicat în zona pelvisului.

3. Jocul sexual favorit al femeilor din Africa de Sud: roata plăcerii. Cuplurile sudafricane se așează pe-o parte, unul în fața celuilalt. Când bărbatul penetrează femeia, își împletesc mâinile și picioarele și începe distracția.

4. Franțuzoaicele nu se dau înapoi de la a lua ele inițiativa atunci când vine vorba de sex. Sunt ele cele care aleg momentul și locul. La fel ca și unguroaicele, de altfel, care sunt și femeile care fac sex cu cea mai mare frecvență dintre toate femeile din lume.

5. Femeile din Italia sunt maestre în a găsi locuri inedite pentru a se bucura de sex. Multe din italience trăiesc împreună cu părinții până după vârsta de 30 de ani, astfel încât sunt nevoite să găsească locuri exotice în care să facă sex cu partenerii, în afara casei.

6. Grecoaicele merg muuult mai departe atunci când vine vorba de obiceiuri care altor culturi li se par tabu-uri. Atât femeile, cât și bărbații greci practică foarte des sexul anal. Nu-l consideră tabu, nici ca fiind ceva rău sau interzis.

7. Femeile din S.U.A. se masturbează rar și puțin. În schimb, braziliencele sunt experte în auto-satisfacere. Femeile tinere din Brazilia obișnuiesc să se întâlnească mai multe, între prietene, la una dintre ele acasă, unde o monitoare sau o sexoloagă le arată noi forme de masturbare, de a oferi plăcere partenerilor, de a face striptease sau cum se folosește corect un vibrator.

8. Cu ce contribuie spanioloaicele la lumea sexului? Cu imaginația! În Spania sunt foarte frecvente și utilizate fanteziile sexuale în timpul sexului pentru a apropia orgasmul. Ceea ce este cel mai surprinzător este că 60% dintre spanioli obișnuiesc să aibă fantezii chiar cu partenerul/partenera lor.
www.mayra.ro/files/2011/06/barbat-la-copaci.jpg


Sexul este privit diferit in fiecare parte a planetei. Daca in partea noastra a intretine relatii sexuale cu un animal este ceva pervers, in alte parti e chiar legal sau daca o Iata cateva dintre cele mai ciudate obiceiuri sexuale din intreaga lume.

In Bahrein, un doctor barbat poate in mod legal sa examineze organele genitale ale unei femei, dar ii este interzis sa le priveasca direct in timpul examinarii. El poate sa vada doar reflectarea lor intr-o oglinda.

In Liban, barbatilor li se permite prin lege sa faca sex cu animalele, dar animalele trebuie sa fie de sex feminin. Intretinerea de relatii sexuale cu un animal de sex masculin este pedepsita cu moartea.

Ritualurile vechi de circumcizie, ale tribului Bala din Zair, cereau odata ca preputul taiat al tanarului baiat, sa fie infasurat intr-o frunza de babana si sa fie pus pe un musuroi de termite ca sa fie mancat.
Tatal baiatului trebuia sa stea de veghe pana cand toate resturile erau mancate; daca nu se proceda in acest fel, se considera ca baiatul ar putea deveni mai tarziu impotent.


Tinerelor fete din Lenge (Africa de Est) li se cerea sa fie dezvirginate de un penis facut dintr-un corn, aceasta fiind o parte din ceremonialul drepturilor de pubertate.

Potrivit legilor insulei Guam, din Oceanul Pacific, virginele nu au voie sa se casatoreasca. Din aceasta cauza, exista barbati angajati in meseria de deflorator, a caror slujba este sa calatoreasca prin intreaga insula si sa defloreze virginele. Pentru serviciul facut, barbatii sunt platiti de femei.


Barbatii care fac parte din tribul Walibri, din Australia centrala, au un alt obicei ciudat, acestia nu se saluta dand mana unul cu celalalt, ci se apuca reciproc de penisuri.

In Indonezia, pedeapsa pe care o primesc barbatii care se masturbeaza este decapitarea.

In Polinezia, adolescentii de ambele sexe sunt instruiti in tehnicile sexuale de o persoana mai in varsta si cu experienta, iar in timpul acestei perioade li se permite sa intretina relatii sexuale numeroase, inainte de a se casatori. "Case de placere" speciale sunt construite pentru a oferi tinerilor posibilitatea de a deveni sociabili si de a avea relatii sexuale. Vocabularul societatilor din Polinezia nu are cuvinte care sa desemneze "obscen", "indecent" sau "necurat". Sexul nu este niciodata considerat o sursa de rusine sau jena.



In Cali, Columbia, femeia trebuie sa petreaca prima noapte de sex in aceeasi camera cu mama sa, pentru ca aceasta sa confirme existenta unui act procreator.

Locuitorii din Tonga (Pacificul de Sud) permit relatii sexuale inainte de casatorie cu permisiunea parintilor fetei si cu conditia sa nu apara o sarcina. In cazul in care sarcina apare, cuplul vinovat trebuie sa se plimbe in jurul satului mai multe zile si sa stropeasca cu o licoare magica gardul care inconjoara comunitatea pentru a impiedica contaminarea populatiei.

Pe vremuri, baieti special alesi din Alaskan Koniag erau crescuti ca femei inca din copilarie si deveneau eventual sotia unui sef de trib. Un obicei similar il intalnim la triburile din Greenland, acea persoana fiind numita Achnutshik.
Editat de anyhoo la 05.08.2011, 14:17
 
http://feraru.eu/777
Salt la forumul:
Cele mai noi discuţii active în forum
  Discuţie Vizualizări Răspunsuri Ultima postare
Filme online gratis
Rcomandari filme online
20250 1 AkshayKumar
14.11.2016, 10:29
Alabama DMV driving test
Utile
23956 0 anyhoo
18.08.2016, 08:49
15 lucruri la care SUA stau...
Noutati de ultima ora despre domenii diverse
4896 0 anyhoo
05.03.2016, 13:07
Conectare
Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Căutare
Caută în tot site-ul:
Bun venit anyhoo!
Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi: 1
Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 204
Cel mai nou membru: kakakaoo
Shoutbox
You must login to post a message.

09.02.2012, 14:56
La școală în anul 2030, ora de gramatică: - Și, copii, amintiți-vă legea de bază a punctuației: după semnul kiss nu se pune virgulă!

15.01.2012, 05:01
"God grant us the serenity to accept the things we cannot change, courage to change the things we can, and wisdom to know the difference."

12.07.2010, 14:38

05.07.2010, 21:11
blog anyhoo

Sorry: We are unable to display this feed at this time

RSS Feeds