20 Iulie 2024, 16:51:51
Navigare
Latest Jokes
Total Jokes -=[694]=-
Mohamed la Berlin
Plimbări la aer
Corida cu bucluc
Supărarea, bate-o Doamne!
Ghid de spovedanie
Diferenta la STOP
Topul celor mai bune bancuri despre Caracal
Expresii romanesti pe întelesul străinilor
JURNALUL UNUI ROMÂN NORMAL
Parcare ieftină
Discuţi pe forum
Cele mai noi discuţii
Horoscopul vesel - hor...
Horoscopul saptamanii:...
Horoscopul vesel - hor...
Filme online gratis
Alabama DMV driving test
Cele mai active discuţii
Încă nu există discuţii în forum.
Cele mai noi articole
LEGILE LUI MURPHY - ...
Cum sa selectezi tot...
Like or dislike this...
Știrea lungă, sărăci...
Despre Banane
Poză aleatoare
webshop anyhoo
 
Share on Tumblr
Ostrov (Insula) Film Ortodox Rus Tradus in Limba Romana
Ostrov (Insula) Film Ortodox Rus Tradus in Limba Romana


Un film despre un monah rus atrage premiile cinematografiei ruse

Un film despre pocăință – așa cum a trăit-o un monah ortodox rus marcat de experiența sa din timpul celui de-al doilea război mondial - a reușit să câștige șase premii ale cinematografiei ruse în cadrul ceremoniei Zolotoi Orvol sau Golden Eagle din 27 ian.2007, incluzând „Cel mai bun film”, „Cel mai bun regizor” precum și „Cel mai bun actor”

Este o noua creatie cinematografica marca ruseasca care te pune serios pe ganduri. Realizat in 2006 , acest film se incapataneaza parca sa apara intr-un timp care nu ii este caracteristic. E plin de simboluri si poate sa-ti indice un lucru pe care e posibil sa-l fi uitat : "Viata este simpla, numai noi o complicam!" Acest film te cucereste prin simplitatea si prin evlavia aratate de parintele Anatoli.

Serbarile galante

Les fêtes galantes (1965)

Serbările galante (titlu original: Les fêtes galantes) este un film franțuzesc și românesc din 1965 regizat de René Clair. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Jean-Pierre Cassel și Philippe Avron.


Serbarile galante este o parodie dupa o comedie din secolul XVIII.
Povestea filmului are loc undeva și cândva în secolul al XVIII-lea Europa. Armata mareșalului de Allenberg este învinsă de către trupele Prințului Beaulieu și se retrage în cetatea sa.
O poveste moralista oferita tuturor spectatorilor.

Prietenul meu, ingerul

Denumire originală – “Мой парень – ангел”
Anul producerii – 2011

Un film recomandat spre vizionare tinerilor, dar și nu numai. Un film despre un înger care coboară din cer pentru a ajuta o fată să devină mai bună. El arata ca un tânăr obișnuit. Îl deosebește doar faptul că face fapte bune din dorința de a ajuta, nu pentru putere, nu pentru bani. El îi relatează eroinei – “la noi toți sunt așa.“ Un film vesel și amuzant, dar care te face să te întrebi:care ar trebui să fie alegerea mea? Cum ar trebui trăită viața? Fata îi sune îngerului: "Nu pleca, rămâi." El îi răspunde: "dacă ai ști cât e de bine acolo!".

Eu, tu si Ovidiu
Eu,

Eu, tu, și... Ovidiu este o comedie muzicală românească din 1978, regizată de Geo Saizescu. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Florin Piersic, Violeta Andrei, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu, Ileana Stana Ionescu și Jean Constantin.

Eu, tu, și... Ovidiu este un film de vacanță care prezintă o poveste de dragoste pe litoralul românesc al Mării Negre în anii '70, având ca pretext realizarea rcomenzii 201r1; de către o uzină metalurgică din Constanța. El a fost unul dintre cele mai populare filme ale anilor '70

Director: Geo Saizescu
Actori: Florin Piersic, Violeta Andrei, Sebastian Papaiani |

Tufa de Venetia
Tufa De Venetia (1977)

Regia: Petre Bokor
Cu: Mircea Albulescu, Coca Andronescu
Gen film: Comedie


Un lunatic dirijor-regizor scoate la lumina, dintr-un fel de insectar, un caleidoscop de
personaje. Comedie in "zig-zag" de la zambet la hohot de ras, inspirata de un volum al
umoristului Valentin Silvestru.

Caligula - 1979
Caligula - 1979 Erotic | Adult | Drama | Istoric |

Filmul Caligula redă fața nevăzută a Romei aflată sub stăpânirea sifiliticului Tiberius și a epilepticului Caligula. Este un film foarte bine documentat, respectand izvoarele istorice.

Malcolm McDowell | Teresa Ann Savoy | Guido Mannari | John Gielgud | Peter OToole | Giancarlo Badessi | Bruno Brive | Adriana Asti | Leopoldo Trieste | Paolo Bonacelli | John Steiner | Mirella DAngelo | Helen Mirren | Rick Parets | Paula Mitchell |

Dispunand de cel mai mare buget acordat vreodata unui film al genului, Tinto Brass, incearca sa recreeze o obsesie paranoica, rasfoind paginile primului secol de istorie a Romei, aflata sub stapanirea sifiliticului Tiberius si a epilepticului Caligula, pentru a demonstra parca josnicia fara limite a conditiei umane.

Utopia

Film - Atoll K (Utopia), Stan si Bran 1951 Utopia a fost lansat in 1951 si a marcat ultima aparitie pe marile ecrane a lui Oliver Hardy si Stan Laurel in formula care i-a consacrat. Filmul începe cu Laurel și Hardy în birourile unei firme de avocatură din Londra, unde Laurel se află pentru a primi o moștenire lăsată de un unchi bogat. Spre uimirea celor doi, cea mai mare parte a moștenirii lui Laurel este redusă ca urmare a impozitelor și taxelor, și îi rămâne doar un iaht șubred și o insulă privată din Oceanul Pacific. Laurel și Hardy pleacă spre insulă, însoțiți de un refugiat apatrid și un pasager clandestin (un zidar italian nemulțumit). In timp ce se indreapta spre o insula pe care tocmai au mostenit-o, baietii naufragiaza pe un atoll si sunt lasati acolo. Pe parcurs se afla ca reciful este bogat in zacamine de uraniu, avere pe care multe natii o proclama pentru potentialul sau radioactiv. La ce altceva putea sa se gandeasca echipa de scenaristi in urma Celui De-al Doilea Razboi Mondial? Comicul intervine abia in momentul in care Stan si Bran se lupta pentru a-si insusi drepturile asupra insulei si isi impart atributiile ca intr-un stat democrat. Ca de obicei, dominatorul Bran devine presedinte, iar Stan este reprezentatul poporului.


Cele mai noi discuţii active în forum
  Discuţie Vizualizări Răspunsuri Ultima postare
Filme online gratis
Rcomandari filme online
21475 1 AkshayKumar
14.11.2016, 10:29
Alabama DMV driving test
Utile
25123 0 anyhoo
18.08.2016, 08:49
15 lucruri la care SUA stau...
Noutati de ultima ora despre domenii diverse
5558 0 anyhoo
05.03.2016, 13:07
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Căutare
Caută în tot site-ul:
Bun venit anyhoo!
Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi: 1
Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 204
Cel mai nou membru: kakakaoo
Shoutbox
You must login to post a message.

09.02.2012, 14:56
La școală în anul 2030, ora de gramatică: - Și, copii, amintiți-vă legea de bază a punctuației: după semnul kiss nu se pune virgulă!

15.01.2012, 05:01
"God grant us the serenity to accept the things we cannot change, courage to change the things we can, and wisdom to know the difference."

12.07.2010, 14:38

05.07.2010, 21:11
blog anyhoo

Sorry: We are unable to display this feed at this time

RSS Feeds